Fudbalerka Reala podigla dres i otkrila šokantan detalj na pupku, sve sudije bi je odmah izbacile!

Pavila su sasvim jasna

Fudbalerka Reala podigla dres i otkrila šokantan detalj na pupku, sve sudije bi je odmah izbacile!

Admin Čaušević

Fudbalerka Real Madrida je jednom fotografijom na sebe skrenula ogromnu pažnju pošto je uspjela prevariti sudije, ali je na kraju sama razotkrila svoju tajnu.

Ženski fudbaler je posljednjih godina postao jako popularan te vodeći svjetski klubovi sve više pridodaju znajačaju svojim ženskim timovima, to je slučaj i sa Real Madridom.

Ženski tim Reala u svojim redovima ima neke od najboljih fudbalerki svijeta, a među njima je i 22-godišnja Athenea del Castillo koja je nedavno postala i prvakinja svijeta sa Španijom.

Del Castillo igra na poziciji napadača, a na jednoj od utakmica Reala napravila je ozbiljan propust zbog čega je odmah zaslužila da ode u svlačionicu.

 Athenea del Castillo mečeve igra sa pirsingom na pupku

Kao što je poznato fudbaleri utakmice ne smiju igrati sa bilo kakvim metalnim predmitima kao što su prsten ili naušnice ja su vrlo česte situacije gdje se prsti igrača ili igračice oblijepljeni flasterima.

Tako je i Del Castillo oblijepila svoje prste bijelom trakom, međutim kada je prilikom jedne akcije podigla dres otkrila je šokantan detalj.

Oglasi

Naime, mlađahna fudbalerka utakmice igra sa pirsingom na pupku te tako rizikuje ozbiljnu povredu u slučaju jer fudbal je igra kontakta i sve je moguće.

Nema sumnje da bi je u sudija odmah poslao u svlačionicu da skine pirsing kao što inače arbitri rade kada primjete da neki fudbaler ili fudbalerka igraju sa prstenom ili lančićem oko vrata.

Inače, nova sezona španske Primere za žene je počela sinoć, Real Madrid je gostovao Valenciji te je slavio sa 0:2, a upravo je del Castillo zabila prvi gol sezone i to u prvoj minuti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U petak je del Castillo izazvala određenu polemiku u Španiji pošto je uz Claduiju Zornazu jedina reprezentativka koja nije potpisala pismo vezano za oproštaj od reprezentacije Crvene furije dok se ne naprave ozbiljne promjene.

Del Casillo je poručila kako aktuelno rukovodstvo španskog fudbala zaslužuje povjerenje bez obzira na skandal vezan za poljubac Luisa Rubialesa i Jenni Hermosa, te da ne želi propustiti priliku da zaigra na velikom takmičenju kao što su Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sportsport,tzv.sporski portal,preko noci postao porno site,na kojem drkaju novinari ovog portala
0 0
konjnakvadrat
Pirsing na mindji je po pravilu fife zabranjen ili ?pitam za jarana
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi