Fudbaleru Bordeauxa oteli majku i već postavili otkupnu cijenu

Užasne vijesti

Fudbaleru Bordeauxa oteli majku i već postavili otkupnu cijenu

Fudbaler Bordeauxa Samuel Kalu proživljava vrlo teške dane.

Iz Nigerije su mu stigle užasne vijesti. Njegova majka je kidnapovana, a otmičari su već postavili cijenu po kojoj je može vratiti.

Kako prenose tamošnji mediji, ona je oteta u nigerijskoj regiji Abija, a otmičari traže 50 miliona nigerijskih naira, tačnije 140 hiljada dolara kako bi je vratili. Treba reći i to da su navodno poručili kako će ova cifra iz dana u dan rasti.

Kada je u pitanju Kalu, riječ je o 21-godišnjem krilnom fudbaleru koji je član Bordeauxa od prošlog ljeta. Ove sezone je upisao 29 utakmica u svim takmičenjima, postigao četiri gola i upisao isto toliko asistencija. Ranije je igrao u Belgiji za Gent.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ostaje nam da vidimo hoće li mu Bordeaux finansijski pomoći kako bi riješio ovaj problem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi