Ne može bizarnije: Ne igra već mjesec dana zbog problema sa implatantima za bradu

Rutinska operacija krenula po zlu

Ne može bizarnije: Ne igra već mjesec dana zbog problema sa implatantima za bradu

E. Čaušević

Kada pomislite da ste u fudbalu sve vidjeli dođe vijest koja vas potpuno izbaci iz takta.

Naime, u centru pažnje nalazi se fudbaler Bordeauxa Younousse Sankhare koji već mjesec dana ne igra za svoj klub. Bordeaux je potvrdio prije nekoliko sedmica da je povrijeđen, a sada je otkrivena prava istina o tome šta se desilo.

Sankhare je početkom februara odlučio da ide na malu operaciju jer je htio da poboljša rast svoje brade. On je išao na operaciju kako bi dobio implatante, ali je onda sve krenulo po zlu.

Implatanti su uradili svoj posao i napredak se vidi, ali je to stvorilo ogromne probleme za ovog igrača. On je dobio prvo groznicu, a zbog gripe na kraju je završio u bolnici.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sankhare je propustio tri prethodne utakmice svog tima i još uvijek nije jasno kada će se vratiti na teren. Trener Bordeauxa je bijesan na njega, ali niko nije mogao očekivati da će ova operacija krenuti po zlu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi