Fudbalska poslastica na Tušnju: Sedam golova i pobjeda FK Sloboda

Sjajan susret odigrali su juniori Slobode i Zrinjskog

Fudbalska poslastica na Tušnju: Sedam golova i pobjeda FK Sloboda

E. Dindić

U okviru 4. kola Premijer lige za juniore svoj susret odigrali su Sloboda i Zrinjski. U jednoj fantastičnoj utakmici slavili su domaćini rezultatom 4:3 (4:2).

Odlično su gosti iz Mostara otvorili utakmicu, nakon terenske inicijative domaćina dvije perfektne kontre fudbalera Zrinjskog koje Admir Bistrić u 10 i 13. minuti posprema u mrežu domaćina za šok na Tušnju.

Poslije toga bude se izabranici Amira Spahića te u 27. minuti preko Eldara Mehmedovića smanjuju na 1:2. Gosti se nisu uspjeli ni oporaviti od primljenog gola a već tri minute kasnije Tarik Saletović poravnava rezultat na 2:2. Nastavljaju se ataci domaćih fudbalera te u 32. minuti  Tarik Kapetanović pogađa za 3:2.

Pet minuta kasnije novi gol u mreži gostiju strijelac je Ahmed Halilagić za visokih 4:2.Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

Nastavak susreta donosi nam sjajnu utakmicu sa obje strane ali vidjeli smo samo jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Igrala se 75 minuta kada je za Zrinjski nakon jednog dobrog centaršuta pogodio Riad Šuta za 4:3.

Ujedno to je bio i konačan rezultat ovog sjajnog susreta, a izabranici Amira Spahića pokazali su da ove sezone igraju sjajan fudbal te da će biti jedni od glavnih konkurenata za visok plasman u ovoj sezoni.

Top Komentari

Gledao sam Slobodu na Grbavici. Dobili su 1-0 ali nema nikakve igre. Samo izbij-nabij.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi