Koliko su navijači u Tuzli poželjeli fudbal najbolje pokazuju fotografije s utakmice juniora

Sloboda igra protiv Zrinjskog

Koliko su navijači u Tuzli poželjeli fudbal najbolje pokazuju fotografije s utakmice juniora

E. Čaušević, foto: E. Dindić

Juniori tuzlanske Slobode trenutno igraju na svom terenu protiv Zrinjskog meč četvrtog kola Premijer omladinske lige.

Sloboda igra odlično na početku nove sezone jer nakon tri gola imaju maksimalnih devet bodova. I na današnjem derbiju protiv Zrinjskog pokazali su da nisu slučajno na samom vrhu tabele.

Naime, nakon prvog poluvremena utakmice koja se igra na pomoćnom terenu stadiona Tušanj Sloboda ima prednos protiv Zrinjskog sa 4:2.

Međutim, u centru pažnje su navijači koji su došli da gledaju meč. Naravno, mečevi se igraju pred praznim tribinama, ali bilo je onih koji su pronašli način kako da gledaju juniore Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Ovo je samo jedan od dokaza koliko se fudbal voli u našoj zemlji, ali i da navijači jedva čekaju da se sve konačno vrati u normalu, te da dobiju dozvolu za ulazak na tribine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi