4

Komentari (4)

semirM
Ne mogu da vjerujem na šta sam potrošio pet minuta svog života...kako debilan tekst Bože dragi
Arnel925
Bosna i Hercegovina je bila još jača kad su igrali Barbarez, Baljic, Bolic itd. Otišli bi i oni na svjetsko da su imali lahku grupu kao ona generacija 2014 godine. Treba uložiti pare i trud u omladinski pogon kao recimo sto je uradila Belgija i za koju godinu bili bi vrh. Znaci treba stvoriti igrače poput Dzeka prodati ga u inostranstvo sa 17-18 godina i tako se dobijaju dobri reprezentativci. Sve duže talenti sto ostanu u Premijer Ligi od 18 godina to je za nji propast. Čak i sa 16 bi bilo dobro da napuste naše prostore.
Goran86
Sutanje lopte najveci problem drzave..
Zeleni_zub
Otvorim članak o fudbalu na sportskom portalu, smeta što se piše o problemima u fudbalu, **** fudbal. Otvorim neku sisu da se malo opustim, smeta što je sisa na fudbalskom portalu. Podržavam Gorana, dajte više sisa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.