11

Komentari (11)

user1685870325
Prvo treneru...po spiskui svima za avion,drugo . Sehicu isto tako.Nekad stvarno bokje od vas trrnera i obican covjek vidi sta se desava na terenu
user1676149552
Izbacit Dzeku i Sehica
Eno30
To nam i treba Petev je za ovoga izmislio svjet. A većina ste bili protiv
StarMo1905
Hamuluca ubacivas, lik nema 90 min cijelu sezonu,Bilbija ostavljas na klupi ccc. Barisica vadis i poslje sve lopte prosle preko njegove strane. A o dalu da ne pricam.
velez mo
Gdje nadose ovoga Sanicanina,veze on nema,Ante Hrkac je za njega Ramos,vidis li Faruk
user1594661629
****li ti varesanovic familiju u ta usta nemas ti pojma zato ne vodis ni jedan tim u evripi niko te nece zvaljo glupi..oce te vico a varesanovica vidi svojoj familiji majmune odlazi daj otkaz neznalico
komentator1
Svaka cast Hadzija. Samo otjeraj one gownare dzeku i sehica i uspjeh je zagarantovan
Adnanos
Pa Barisic je bio fenomenalan a Sanicanin da Bog dragi sacuva. A i Sehic nije dobar golman. Tu imamo problema u pas igri jer cesto daje lopte protivnicima.
Trapatoni
Popişam ti se usta neznalico jedna ! Neka si ti uveo Dala, da ti se proda od tvog pajtosa Mirze sin... Puu yebem li ti sve ono glupo i ko te doveo, da Bog da bio zadnji neznalico! Nisi mogao u trecu Francusku ligu da budes trener a selektor mozes.. Neznalico jedna!
komentator1
Dal je trenutno najbolji igrac BH reprezentacije.
Trapatoni
Nisam ga prepoznao!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.