7

Komentari (7)

user1659354598
Mrs ubleho,a prije utakmice da su te pitali nebi to rekao,ustvari u pravu si ti koga si ti vodio u svom zivotu amatere sve i sad vodis reprezentaciju to moze samo u BiH
velez mo
Protiv Islanda.Dedic,Hibic,Konjic,Spahic,Salihamidic,Pašic,Bukal,Misimovic,Barbarez,Glavaš DŽEKO.
Nermo
antiTrojkas
Protiv Islanda: Sehic(Vasilj) Dedic-Kolasinac-Hadzikadunic-Ganibegovic Hadziahmetovic -Tahirovic-Nalic Pjanic Bilbija-Dzeko..... Mozda cak i umjesto Pjanica staviti Prcica..nama igra ovisi o tome KOLIKO CE Rade Krunic imati volje i zelju da igra za BiH repku...I opet-najlosiji u nasem timu.Ako mu dodje lopta,ok..ako ne dodje,nece se puno ni truditi a ni pokusati...
Zao mi sto Lihtenstajn dade sebi gol, da nije bilo tog autogola, Lihtenstajn bi uzeo bod.
Meho Kodro kaze: Dali smo dva gola, a ja kazem: nismo mi dali dva gola, dva gola je dao Lihtenstajn, jedan nama i jedan sebi, mi smo dali samo jedan gol, igralo smi ocajno imali smo igru prvih 15 ili 20 minuta u prvom poluvrijemenu i zdanjih 10 minuta prije kraja, sve u svemu BiH reprezentacija bil je ocajna, sumnjam da cemo pobijediti Island i to ce biti kraj Mehe Kodre.
velez mo
Mehaga evo u mene Dedo igrao je u Radobolji veznjaka,malo ga noga boli 2,3 dana i proce mu valjao bi ti pravo,neki dan kanru od smeca znas kako nabi.Sta kazu nema ko igrati,vodi mi Dedu iducu da vidis mašine.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.