"Nismo još sa selektorom dogovarali detalje"
FOTO: D. Kurbegović

Najava mečeva protiv Gruzije i Luksemburga

"Nismo još sa selektorom dogovarali detalje"

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se u Trening kampu NFSBiH u Zenici za prijateljske mečeve protiv Gruzije i Luksemburga koji će biti martovske akcije Zmajeva.

Održane su i danas medijske aktivnosti, a medijima se obratio član stručnog štaba naše selekcije Slaven Musa.

"Što se igračkog kadra priključio se Ahmedhodžić očekujemo još Saničanina u toku današnjeg dana i radit će po posebnom programu. Svi ostali igrači su tu i spremni su", rekao je Musa i dodao:

"Svi će dobiti priliku za igru, nismo još sa selektorom dogovarali detalje, ali uvijek govorim najbitnije je da prođemo bez povreda i da će svi najbolje iskoristiti svoju minutažu."

Protiv Gruzije igramo 25. marta, a protiv Luksemburga 29. marta, oba duela se igraju u Zenici na stadionu Bilino polje.

Top Komentari

Ajax11
Grobari BiH fudbala! Musa i kompanija
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi