12

Komentari (12)

Shik
Koje dubre.Na sve karte igra da ih nagovori da idu u Rusiju.Nemogu da vjerujem da igraci nemaju jasan stav.NE i gotovo.Samo Pjanic sto je rekao ne.Ostali samo kao nebi trebali itd.Reci Dzeko cisto neidem i tacka.Tisi kapiten.Od tebe se najvise ocekuje.A ne,nije uredu nebi trebali i takve izjave daje.
AlphaK
Neće biti ni vremena ni prilike za razgovor, ovo je sve tako providna manipulacija Vicina po nalogu Dodika. Prvo iskoristiti Džeku, Pjanića i dr. da se sad izbore za prvo mjesto u grupi, jer će se to naplatiti, a onda u Rusiju povesti igrače iz RS-a.
Bavarac1312
saju701
Dzeko sijedi sa ljudima koji se sprdaju sa BiH e moj kapitenu.
davide.azzurri
..sebi brata napravio
pjanke.sa
Nemoj hl**** ti vec ima jednog bogalja koji je direktor kluba nije na fizicko isao.
s.vladovic
samo nemir u repki donosi po naredbi dode **** se njima za repku zivi bili pa vidjeli
pjanke.sa
Pa naravno od pocetko to govorim.
BaboBih
Ma daaaa sportsport šuga opet samo pise o Vici kad je nesta bezveze ili u nekom smislu pozitiva. Zasto ga ne zaustavite pa postavite skakljivo pitanje? Zasto ugovara utakmuce sa rusima? Ili pitaj ga samo da izgovori Bosna i Hercegovina... supak nece, samo ce reci BH.. a vi ste beci supvi i suge od njega
Zoilomas
**** Vico mater svoju.
SarajFK
Na slici 2 od 5 najvecih rusitelja reprezentacije. Fale jos sehic, petev i mile ronhil
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.