Srbija ima novog selektora?
foto: EPA

Da li će se vratiti kući?

Srbija ima novog selektora?

S. Mlaćo

I u FS Srbije spremni su za promjene u nogometnoj reprezentaciji.

Naime, Ljubiša Tumbaković je prema svemu sudeći bivši nakon što je Srbija propustila prilika da izbori plasman  na Evropsko prvenstvo.

Odmah se počelo špekulisati o mogućim nasljednicima, a srbijanski mediji sada pišu da je knjiga spala na jedno ime. Radi se o Vladanu Milojeviću.

"Kokeza će učiniti sve ne bi li prije Nove godine angažovao Vladana Milojevića. Bivši trener Zvezde ima sjajan ugled u domaćim fudbalskim krugovima i vjerovatno niko ne bi digao glas protiv njegovog dolaska. Vladan je Zvezdino dijete, ali ga cijene i u Partizanu", istakao je za Informer izvor iz Saveza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Milojević je vodio Crvenu Zvezdu, no odlučio se za odlazak u Al Ahli s kojim ima važeći ugovor.

Neće biti iznenađenje ako ga raskine i vrati se u kući, te preuzima nogometnu selekciju. I ranije se povezivao sa istom funkcijom, no do dogovora nije došlo.

Top Komentari

dinass
Akp informer to pise onda je to sigurno tacno hahahaha
1 0
IzgubljeniSlon
joj Hamo vidi mu glave
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi