Fudbalska uspavanka u Cagliariju, ali Torino je srušio zanimljiv rekord

Bez golova na Sardegna Areni

Fudbalska uspavanka u Cagliariju, ali Torino je srušio zanimljiv rekord

U posljednjoj utakmici 13. kola Serije A, Cagliari i Torino su u jednoj vrlo nezanimljivoj utakmici podijelili bodove odigravši 0:0.

U prvom poluvremenu gotovo da nije viđeno ništa, a u nastavku je Torino bio opasniji i propustio dvije dobre prilike preko Zaze i Belottija u finišu susreta.

Ova utakmica će se pamtiti po tome što je Torino postavio klupski rekord po broju gostujućih utakmica bez poraza u Seriji A. Ove sezone, Torino na strani ima skor dvije pobjede, pet remija i nijedan poraz i kada se tome dodaju dva posljednja gostovanja iz prošle sezone na kojima ovaj klub također nije bio poražen, stiže se do brojke devet.

Torino od 1992. godine do danas nije bio ni blizu ovakvog ostvarenja pa će navijačima ovog kluba, ako ništa, večerašnji meč ostati u lijepom sjećanju, iako su se nadali pobjedi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino ostaje na 11. mjestu tabele sa 18 osvojenih bodova, dok je Cagliari 13. sa tri boda manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi