Fudbalski hram se polako, ali sigurno pretvara u "svemirski brod"

Radovi uveliko traju

Fudbalski hram se polako, ali sigurno pretvara u "svemirski brod"

Admin Čaušević

Najveći svjetski klubovi nastoje da imaju što modernije stadione kako bi navijačima omogućili što veći ugođaj na utakmicama. 

Stadion Santiago Bernabeu je jedan od najkultnijih u svijetu fudbala, ali ovaj istinski fudbalski hram nakon završetka rekonstrukcije će izgledati poput svemirskog broda.

Činjenicu da se već neko vrijeme fudbal igra bez publike u Realu su iskoristili da ubrzaju radove te je transformacija stadiona u punom jeku.

Radovi traju već mjesecima, a Real je u šestominutnom videu objavio šta se se sve uradilo u proteklom periodu i kako zapravo trenutno izgleda stadion.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Najznačanije promjene su izgradnja novih torenja i rad na ključnim elementima novog krova.

Inače, kako sada stvari stoje Real Madrid će novu sezonu započeti na stadionu Alfredo Di Stefano gdje je i igrao završnicu prošle sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Torenja?
2 2
Nele.
Hram nas KRALJEVSKI.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi