Fudbalski savez RS pomaže klubovima i područnim savezima

Donesena odluka

Fudbalski savez RS pomaže klubovima i područnim savezima

S. Mlaćo

Jučer je održana sjednica IO FSRS na kojoj je između ostalog donesena odluka o prekidu prvenstava pod pokroviteljstvom ovog saveza.

Također donesena je odluka o finansijskoj pomoći klubovima.

Saopštenje prenosimo sa stranice FS Republike Srpske.

Fudbalski savez Republike Srpske će tokom ljeta pomoći klubovima Prve lige Republike Srpske i nižih liga, te Područnim fudbalskim savezima.

Klubovi Prve lige Republike Srpske dobiće 14 setova pomoći u opremi za dezinfekciju (vrijednost jednog paketa 6.250 KM). Za niželigaše je obezbijeđeno deset takvih setova pomoći.

Premijerligaši Bosne i Hercegovine, uključujući i klubove koji obezbijede plasman ove sezone u Premijer ligu Bosne i Hercegovine dobiće setove pomoći u iznosu od 15.300 KM.

Područnim fudbalskim savezima Republike Srpske obezbjeđena je pomoć u iznosu od 107.000 KM, i to po 16.000 KM Područnim fudbalskim savezima Bijeljine, Doboja, Gradiške i Banjaluke, 15.000 KM Područnom fudbalskom savezu Prijedor, te po 14.000 KM Područnim fudbalskim savezima Istočnog Sarajeva i Trebinja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Dva potpredsjednika FS RS imaju na raspolaganju još po 5.000 KM sa kojima će pomoći one klubove kojima bude najpotrebnije.

Sredstva za ovu namjenu biće operativna u mjesecu junu”, stoji u saopštenju.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi