18

Komentari (18)

AlphaStrong
Pozivam sve pametnajkoviće da pronađu novac i riješe sve Slobodine probleme kad već ne žele gospodina Husića koji ih je i vratio u Premijer ligu. Vjerujte, da nije bilo njega, još bi naša Sloboda igrala u Federalnoj ligi. I dok je on bio na čelu Kluba, Sloboda se do posljednjeg kola borila za titulu sa Zrinjskim.
Slobodazauvijek1
Fukare se sastoje od 30ak klosara od kojih je 15 punoljetno. Od tih 15, desetak su nekakvi dileri ili pokusaji istog. Ne razumijem sta oni imaju sastancit sa kim, gori je ovaj sto ih primi na razgovor, jos trosatni ????uzassssss Dobili po kesicu i pristali na sve ?
Slobodazauvijek1
Sastala se šaka narkomana dobili šaku siće i podržali nesto sto su pljuvali sto znaci -poseri pa poliži . Tekst im je neko od Azmirovih pisao jer ne znaju oni sastaviti 2 recenice . Daj ba kakve fukare , ljudi droga obicna , presmijesno. Zovu igrace da pridju igraci pridju oni samo znaju ****vati mater -igraci se udaljili iste sekunde, nisu igraci krivi riba smrdi od glave ali sta oni znaju osim psovanja , furaju se na Horde ali su ***** od ovce.
Mustafa
Kad skrte tuzlanske gazde kao g.Bingo nece da pomognu ponosu svog grada moramo se pokoriti doslji Azmiru
senad035
Bravoo, dobra stvar i za bh fudbal u cjelini, jer imat cemo jak klub...a tacno se ospem kad cujem od nekih ja mu ne mogu halit ovo ono..pa druze sta su drugi predsjednici radili, a to niko ne spominje, vec samo njega
Slana_carsija
Svih 5 članova UG su bili na sastanku, dobili po cvaju i zajedno tri sata pisali ovo saopstenje
FudbalskiZnalac
proda se pogana gamad za sicu
nakopitam
Bas su fukare. Prodase se za sicu. Gamad
user1571956549
Bijede jbga sta ces.....
StarMo1905
Hahaha prodat ce se za marku , gori ste od pitara
Shaba
Al su zato bolji od vas...
Vrbaski
Lako je kupit fukaru. Azmir Husić
zlatantz
Cim se pojavi finansijska potpora koja je povoljna za navijace i za FK Slobodu onda moze gos.Husic ponovo u staro jato jer ako nema para nema ni slobode . Pojedinci mogu da pisu sta hoce i sta nece.u orevodu "para vrti gdje burgija nece ". Toliko o tome
DAVIS
Valja l' sad " sisoje" ?? Sta kazu??
Vrbaski
Ko se sastao imenom i prezimenom, u ime koga i koji je dogovor?
Slobodazauvijek1
Ma kakva ba Fukare, narkomanija obicna dobili po cener da to napisu i cao. Psuju igracima mater medju igracima i Eldar koji je tragicno roditelje izgubio. Idi psuj majke upravi nisu igraci krivi.
sloboda2
Vrbaski
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti