Izgleda da su Fukare "raskrstile" sa Žižovićem

Parola sve govori

Izgleda da su Fukare "raskrstile" sa Žižovićem

Admin Čaušević

Parola Fukara jasan je signal šta najvjerniji navijači Slobode trenutno misle o Mladenu Žižoviću.

Sredinom drugog poluvremena utakmice Sloboda - Zrinjski na sjevernoj tribini Tušnja navijači domaćih su izvisili kratku, ali jasnu parolu.

Parola se odnosila na trenera tuzlanskih Crveno-crnih, a na njoj je bilo ispisano: "Žižoviću, odlazi!"

Sloboda je već mjesecima bez pobjede, a s ovom parolom može se zaključiti da su navijači Slobode izgubili strpljenje sa Žižovićem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Žižović je na klupi Slobode skoro godinu, međutim užasni rezultati u posljednje vrijeme su učinili svoje da ovaj trener izgubi svoj kredit kod navijača.

Inače, Sloboda je posljednji ligaški trijumf ostvarila još sredinom oktobra kada je na Tušnju sa 3:0 savladan Radnik.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf
Pa gdje su navijaci?Nista se nevidi.
9 2
Ado_GTI
Nemoze ZiZovic napraviti čudo od ovakve ekipe, budimo realni. Sarajevo, Zeljo, Tuzla City, Borac imaju puno veći budete pa opet nemogu Zrinskom ništa.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi