Uzalud i sunčano vrijeme: Teren u Tuzli najslabija karika Premijer lige

U dosta lošem stanju

Uzalud i sunčano vrijeme: Teren u Tuzli najslabija karika Premijer lige

Endin Čaušević

Sloboda i Zrinjski danas na Tušnju igraju derbi 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmica na stadionu Tušanj igra se danas od 15 sati, a već sada je jasno da će izuzetno loš teren bio problem za oba tima.

Već je svima jasno da je teren na Tušnju u jako lošem stanju, te da je vrijeme da se konačno reaguje i riješi problem jer je nevjerovatno da se mečevi najjačeg ranga bh. fudbala igraju na ovakvim terenima.

Iako je danas sunčano vrijeme širom Bosne i Hercegovine to nije baš pomoglo da teren na Tušnju bude u nekom boljem stanju, ali nažalost ništa nije bolje ni u Trebinju gdje se trenutno igra meč Leotara i Željezničara.

Opis nije dostupan.

Do početka utakmice u Tuzli ostalo je nešto manje od sat vremena, a Mladen Žižović i Sergej Jakirović su saopštili početne sastave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda: Bukvić, Jusić, Ćivić, Ramić, Beganović, Kurtalić, Osmić, Predragović, Kapetanović, Veselinović, Karišik.

Zrinjski: Čondrić, Ćorluka, Hadžić, Bašić, Savić, Jakovljević, Janković, Memija, Magdić, Tičinović, Bilbija.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lacosta
A ona budala Žižović kaže, šta se svi bune pa mi non stop na njemu igramo. Zato majmune i jesmo gdje jesmo. Dno dna europskog nogometa
7 0
Lacosta
Svaka čast Tuzli, svaka čast Slobodi. Ali dok je god ovakav teren, svaku utakmicu dok se ovo ne riješi registrovo bih 0:3za goste. Nije teren u Tuzli jedini u BiH gdje se igra nogomet, ali samo na Tušnju je ovakvo stanje. I najžalosnije je da je to već duži period. 0:3,pa vi dovedite još 3 ekipe da igra na njemu. Čuj igra 2 ekipe, a prošle godine se izbacuju ekipe iz lige zato što reflektore nemaju
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti