Da li nekadašnji član Izvršnog odbora FSBiH predvodi privatnike koji žele ulagati u Slobodu?

Peštalić "anonimni" član koji je najveća konkurencija Husiću

Da li nekadašnji član Izvršnog odbora FSBiH predvodi privatnike koji žele ulagati u Slobodu? · Saznajemo

Esmer Oštraković

Kasno sinoć iz FK Sloboda obavijestili su javnost i navijače ovog kluba da je Azmir Husić dobio žestoku konkurenciju u borbi za preuzimanje upravljanja nad tuzlanskim velikanom.

Naime, Husić se do sinoć izdvajao kao favorit za preuzimanje Slobode, ali se navodno sve sinoć iznenada promjenilo.

Konkurenciju su Husiću napravili privrednici sa područja Tuzlanskog kantona, ali su htjeli da ime njihovog kandidata ostane anonimno.

Tragom infromacija do kojih smo došli u toku današnjeg dana, ta osoba trebao bi biti Nurdin Peštalić iz Gradačca.

Poznato je da je Peštalić jedno vrijeme bio predsjednik Zvijezde iz Gradačca, a bio je i u Izvršnom odboru FS Bosne i Hercegovine.

Oglasi

Naša redakcija kontaktirala je gospodina Peštalića koji nam se javio, ali nažalost u datom trenutku nije mogao razgovarati sa nama.

"Trenutno sam na sastanku, javiti ću se kasnije", kratko nam je rekao Peštalić.

Navodno bi danas trebalo biti poznato ko će činiti novo klupsko rukovodstvo, ali još uvijek nema nikakve zvanične odluke.

Ovim putem možemo potvrditi da je nakon gospodina Husića, današnji predloženi plan za sada najkonkretnija ponuda.

Oglasi

Skupština FK Sloboda će tokom sutrašnjeg dana obaviti završne razgovore sa ostalim kandidatima nakon čega će se donijeti konačna odluka.

Zbog raznih medijskih špekulacija želimo naglasiti da planovi kandidata uključuju isključivo program i finansijska sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Tokom razgovora nije bilo nikakvih licitacija sa kandidatima o prethodnim dugovima i obavezama putem pozajmica jer iste ne postoje, kao što niko nije ni opraštao i otpisivao svoje uplate koje je pravio tokom rada.

Klupska Skupština danas je imenovala i v.d. generalnog direktora tako da FK Sloboda ima nesmetan svakodnevni operativni rad", istakli su između ostalog sinoć iz Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Catanzaro
Najbolji izbor za put evropske Slobode
2 6
Navijači osjećaju i daju punu podršku Husiću , a ovi anonimusi do jučer neka vode svoje firme i samo prave razdor unutar kluba i navijača , a najbolji primjer je sadašnja slika Slobode ... Samo Husić....
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi