Mitrović izgubio živce u prijateljskom susretu i skoro pretukao igrača Estorila

Zna se zašto se tako iznervirao

Mitrović izgubio živce u prijateljskom susretu i skoro pretukao igrača Estorila

Endin Čaušević

Fudbaleri Fulhama jučer su u prijateljskoj utakmici pobijedili portugalski Estoril sa 3:1.

Fulham se sprema punom parom za novu sezonu i ovaj tim ćemo ponovo gledati u najjačem rangu engleskog fudbala.

Engleski tim slavio je jučer protiv Estorila sa 3:1 s dva gola Aleksandra Mitrovića i jednim golom Palhinhe. Jedini strijelac za Estoril bio je Franco.

Međutim, detalj koji je obilježio ovu prijateljsku utakmicu desio se u drugom poluvremenu, a u centru pažnje bili su Mitrović i Geraldes nakon što je igrač Estorila žestoko faulirao Harryja Wilsona.

Srbijanski napadač izgubio je živce i krenuo je u obračun s Geraldesom i nekoliko puta ga je odgurnuo i čak uhvatio za vrat, ali su ih saigrači nekako smirili.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mitrović je bio bijesan jer je smatrao da je Geraldes bez ikakve potrebe žestoko udario Wilsona i rizikovao da teško povredi igrača Fulhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi