Fulham odbio Betisovu ponudu za Aleksandra Mitrovića

Španci će se okrenuti drugim opcijama

Fulham odbio Betisovu ponudu za Aleksandra Mitrovića

Prošle sedmice su se pojavile špekulacije da je španski Betis zainteresovan za usluge robusnog napadača Fulhama Aleksandra Mitrovića.

Danas stižu informacije da je na Craven Cottage stigla zvanična ponuda za Mitrovića.

Navodno je Betis za potpis reprezentativca Srbije ponudio 20 miliona eura i dodatne bonuse, ali je Fulham ovu ponudu odbio.

Fulham, iako je ispao iz Premier lige, želi barem vratiti uloženi novac u slučaju prodaje svog špica. Navodno bi klub iz Londona bio spreman pustiti Mitrovića u slučaju "fiksne" ponude od 25 miliona eura.

Ipak, čini se da Betis u ovom trenutku nije spreman toliko ponuditi za 24-godišnjeg Mitrovića, pa će se okrenuti drugim opcijama.

Treba dodati da je Fulham prošlog ljeta otkupio Mitrovićev ugovor od Newcastlea za nešto manje od 25 miliona eura.

Podsjetimo, španski mediji špekulišu da je Betis zainteresovan i za bh. reprezentativca i fudbalera Dinama Amera Gojaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti