Fulham pojačanje pronašao u Milanu

Jokanović želi Musacchija

Fulham pojačanje pronašao u Milanu

Rezultati koje Fulham pod vodstvom Slaviše Jokanovića bilježi u ovoj sezoni nisu idealni.

Fulham se u Premier ligi trenutno nalazi na 17. mjestu, odmah iznad "crte", što ukazuje na to da će Jokanovićev tim voditi do kraja sezone grčevitu borbu za opstanak, a u tom pohodu će biti potrebna i pojačanja.

Najveći problem Fulhama je trenutno odbrana, pa je Jokanović izrazio želju da u nadolazećem prijelaznom roku dovede još jednog defanzivca. Na njegovom radaru se navodno nalazi Mateo Musacchio koji je ove sezone standardan u Milanu, no da dovede Argentinca neće biti nimalo lako, jer je uz nekoliko klubova iz Serie A u borbi je i Watford.

Navodno je Fulham želio dovesti Musacchija još ljetos, ali klub i sam igrač su odbili ponudu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Musacchio inače za Milan nastupa od 2017. godine kada je stigao iz Villarreala.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi