Fulham se "rugao" Juventusu, pa izbrisao tweet: Uvijek ste u našoj sjeni!

Sve je zakuhao novi dres Stare dame

Fulham se "rugao" Juventusu, pa izbrisao tweet: Uvijek ste u našoj sjeni!

Juventus se sprema za drastične promjene kada su dresovi u pitanju. Izgled dresova Juventusa za sljedeću sezonu je "procurio" na internet i izazvao dosta polemika.

Tako bi Juventusov novi domaći dres trebao biti podijeljen na pola (pola bijel, pola crn), te bi ovaj put tradicionlani prugasti dizajn trebao izostati.

Također, dres će "poloviti" roza linija u čast dresova kakve je Stara dama nosile prije nego što su usvojeni crno-bijeli.

Novi dres Juventusa zaista podsjeća na onaj Fulhama, pa se londonski klub odlučio "narugati" Staroj dami.

Tako su na zvaničnom Twitter profilu Fulhama objavljene slike dresova dva tima, uz poruku upućenu Juventusu: "Zauvijek u našoj sjeni, Juventus"!

Ubrzo je, međutim, ovaj tweet izbrisan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Fulham je 2010. godine izbacio Juventus iz Lige Evrope. U prvom meču je Fulham u Torinu izgubio sa 3:1, ali je na Craven Cottageu slavio sa 4:1 i eliminisao italijanskog velikana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi