Inter kvari planove Juventusu i kreće po sjajnog igrača Fiorentine
Sportski direktor Piero Ausilio spreman da Fiorentini u ponudu uključi i neke od mladih igrača Intera.

Fiorentina traži ogromnu sumu, ali Nerazzurri spremaju zanimljivu ponudu

Inter kvari planove Juventusu i kreće po sjajnog igrača Fiorentine

S. Pašalić

Kako sada stvari stoje Inter će ući u utrku sa Juventusom za sjajnog igrača Fiorentine Federica Chiesu.

Italjianski mediji prenose da su Nerazzurri i Stara dama jedine dvije opcije za ovog igrača koji je izjavio da ne želi ići van granica Italije.

Fiorentina za Chiesu traži 75-80 miliona eura što Inter do sada nije platio ni za jednog igrača, pa će pokušati svim silama da pokuša bar malo sniziti tu cijenu na bilo koji način.

Tako je sportski direktor Piero Ausilio spreman da Fiorentini u ponudu uključi i neke od mladih igrača Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Francuski napadač Yann Karamoh, trenutno na posudbi u Bordeauxu, belgijski stoper Zinho Vanheusden, posuđen Standard Liegeu, i napadač Primavere Sebastiano Esposito su tri imena koja najviše zanimaju Fiorentinu.

Međutim Inter mora paziti da ne napravi istu grešku kada je Nicola Zaniolo žrtvovan zbog Radje Nainggolana, nakon čega je ovaj mladi igrač eksplodirao te mu je cijena značajno porasla, a mnogi velikani ga već sada žele vidjeti u svojim redovima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi