Golman Egipta zaboravio flašu na terenu nakon finala, a na njoj je imao zalijepljene upute

Nije mu baš pomoglo

Golman Egipta zaboravio flašu na terenu nakon finala, a na njoj je imao zalijepljene upute

Endin Čaušević

Reprezentacija Senegala osvojila je sinoć Afrički kup nacija nakon pobjede u finalu protiv Egipta.

U finalnoj utakmici u regularnom dijelu meča nismo vidjeli golove, a i u produžecima smo gledali istu sliku na terenu.

Pobjednika smo saznali tek nakon penala, a na kraju je to bila selekcija Senegala koja je uspjela da u penal seriji slavio sa 4:2 i tako osvoji konačno titulu prvaka Afrike.

U centru pažnje nakon meča našao se golman Egipta, Gabaski, koji je u suzama napustio teren nakon poraza. Zbog toga je zaboravio svoju flašu kod gola, a kada su je redari pronašli ostali su iznenađeni.

Na flaši golmana Egipta bio je zalijepljen papir na kojem je bilo napisano kako igrači Senegala inače šutiraju penale. Ipak, to Gabaskom nije previše pomoglo jer je uspio da obrani penal samo Sarru.

Redari su odmah nakon utakmice objavili na društvenim mrežama flašu koju je zaboravio golman Egipta i pokazali su šta je sve bilo zalijepljeno na njoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi