Gabigol ima novi klub!
(Foto: EPA) 22-godišnji napadač je u brazilskoj Seriji A u protekloj godini odigrao 35 utakmica za Santos, te je postigao 18 golova

Gabriel Barbosa na novoj posudbi

Gabigol ima novi klub! · Zvanično

Gabriel Barbosa je kao veliki potencijal 2016. godine stigao u Inter, ali se nije uspio nametnuti na Giuseppe Meazzi.

Mnogi su ga proglasili promašajem decenije Intera, a nije pomogla ni posudba u Banfici.

Ipak, Inter ga je prošlog januara posudio Santosu, klubu u kojem je i počeo karijeru, a tamo je popularni Gabigol ponovo zablistao.

Špekulisalo se čak i da će ga Inter ove zime ponovo priključiti prvom timu, ali se to ipak nije desilo. Međutim, ne želi Inter ni prodati 22-godišnjeg Barbosu.

Naime, Nerazzurri su poslali Barbosu na novu posudbu, ovaj put u brazilski Flamengo.

Iako je Flamengo želio kupiti Barbosu, Inter je pristao samo na posudbu, pa će Gabigol do kraja ove godine igrati u crveno-crnom dresu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi