Mauro Icardi pristao da produži ugovor s Interom, a onda se predomislio

NIšta od novog ugovora?

Mauro Icardi pristao da produži ugovor s Interom, a onda se predomislio

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi već nekoliko sedmica je u centru pažnje zbog špekulacija da bi mogao napustiti Inter već u januaru i karijeru nastaviti u Real Madridu.

Icardi se odavno povezuje sa kraljevskim klubom, no još uvijek nije bilo nikakvih konkretnih ponuda za njega. U Interu sigurno ne žele ostati bez svog najboljeg igrača, pa je klub spremio novi ugovor za njega kako bi povećali i otkupnu klauzulu.

Iako se u prvi mah činilo da neće biti problema što se tiče pregovora oko novog ugovora čini se da baš i nije tako. Italijanski mediji prenose da je Icardijeva supruga Wanda poručila čelnicima da argentinski napadač nema namjeru produžiti saradnju.

Inter je ponudio novi ugovor do ljeta 2021. godine, no izgleda da Icardi nije baš zainteresovan za ostanak na Meazzi. Javnost u Italiji je objavila da je Icardi spreman za iskorak u karijeri, a osim Real Madrida interes za njega još su pokazali Chelsea i Juventus.

Bivši agent optužio Wandu da je zanima samo novac

Wanda je preuzela potpuno kontrolu i nad karijerom svog supruga. Ona mu je odavno agent i zbog nje je Mauro otkazao saradnju Ablanu Morenu, dugogodišnjem zastupniku. Upravo je Moreno imao izlaganje o Wandi za Radio Sporitva i nije imao nimalo lijepe riječi za nju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Icardi daje dosta na terenu. Međutim, Wanda ima loš uticaj na sve ostalo. Ona misli samo na novac. Njegov posao na terenu je zaista fantastičan, a napravio je puno zbog svog mentaliteta i jer ima perfektno tijelo za Seriju A. Međutim, Wandu interesuje samo novac i baš je briga za njegov ugled i vrijednost kao Interovog kapitena", rekao je Moreno, te je nastavio:

"Svaki agent može pričati o obnovi ugovora, ali način na koji se o tome priča je važan. Ne možeš tek reći, ovo su Icardijeve cifre i sve staviti na društvene mreže. Trebaju otići u klub i razgovarati umjesto da sve završava na internetu", istakao je Moreno.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi