Vrsaljko već seli iz Milana?

Pišu italijanski mediji

Vrsaljko već seli iz Milana?

Ako je vjerovati pisanju italijanskih medija, Šime Vrsaljko već u januaru bi mogao napustiti Inter.

Ovaj reprezentativac Hrvatske je na Meazzu stigao ljetos kao posuđen igrač Atletica, a kako prenosi Rai Uno, čelnici Intera su odustali od njegove kupovine i rado bi ga vratili španskom klubu.

Razlog za to su hronične povrede koljena, zbog čega je uostalom propustio nekoliko utakmica u protekloj polusezoni, a Italijani već uveliko nagađaju i gdje bi mogao nastaviti Vrsaljko karijeru.

Navodno su čelnici Atletica voljni prodati Vrsaljka (ili dati na posudbu) u redove Interovog konkurenta Napolija, kako bi u svoje redove lakše doveli Elseida Hysaja, 24-godišnjeg desnog bočnog Napolitanaca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrsaljko bi sasvim sigurno kod Ancelottija dobio priliku, ukoliko bi riješio problem s povredama, dok očito Spalletti ne njegove usluge ne računa previše, kao ni Simeone.

U ovoj sezoni Vrsaljko je za Inter odigrao 10 ligaških utakmica i pritom je dva puta asistirao za gol.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije