Icardi zakasnio na prozivku, pa mu Inter odredio žestoku kaznu

Nerazzurri ne vole nedisciplinu

Icardi zakasnio na prozivku, pa mu Inter odredio žestoku kaznu

Za argentinskog napadača Maura Icrdija drugi dio sezone u Seriji A nije mogao početi gore.

Prva zvijezda Intera je zakasnila na prozivku igrača, a uprava Nerazzurra je odlučila zbog toga da ga kazni sa vrtoglavih 100.000 eura.

Inače, ovo nije prvi put da se Inter suočava sa sličnim problemom u toku aktuelne sezone jer je u decembru mjesecu Radja Nainggolan zbog kašnjenja kažnjen. Tada je Belgijanac zakasnio na trening, a Inter ga je također kaznio sa 100.000 eura.

Iako ni u jednom klubu ne vole kašnjenje ili bilo koji drugi oblik nediscipline, utisak je da su u Interu kazne za to zaista previsoke.

Icardi neće ostati na Meazzi?

Icardi se odavno povezuje sa kraljevskim klubom, no još uvijek nije bilo nikakvih konkretnih ponuda za njega. U Interu sigurno ne žele ostati bez svog najboljeg igrača, pa je klub spremio novi ugovor za njega kako bi povećali i otkupnu klauzulu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako se u prvi mah činilo da neće biti problema što se tiče pregovora oko novog ugovora čini se da baš i nije tako. Italijanski mediji prenose da je Icardijeva supruga Wanda poručila čelnicima da argentinski napadač nema namjeru produžiti saradnju.

Inter je ponudio novi ugovor do ljeta 2021. godine, no izgleda da Icardi nije baš zainteresovan za ostanak na Meazzi. Javnost u Italiji je objavila da je Icardi spreman za iskorak u karijeri, a osim Real Madrida interes za njega još su pokazali Chelsea i Juventus.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi