Predator na sve strane: Tri ljubavnice, tri trudne, ni sam ne zna koliko djece i poniženje za kraj

Prerano se oprostio

Predator na sve strane: Tri ljubavnice, tri trudne, ni sam ne zna koliko djece i poniženje za kraj

A. Čaušević

Praktično cijelu seniorsku karijeru je proveo u matičnom klubu. Bio je i kapiten, ali je na kraju ponižen. Karijeru je okončao u 32. godini. Mnogi će reći prerano. 

Navjeća prednost igranja u Engleskoj je ogromna zarada. Još prije 15-ak godina neki igrači su znali zarađivati po 100.000 eura sedmično, dok su i oni najbolji u prosječnim klubovima bili odlično plaćeni.

To je bio slučaj i sa Gabrielom Agbonlahorom, svojevremeno sjajnim napadačem Aston Ville. U matičnom klubu je imao platu od 60.000 funti sedmično što je prije decenije bio ogroman novac.

Agbonlahor je bio i kapiten kluba iz Birminghama, ali njegova karijera je okončana na tužan način. Sa 73 gola i dalje je najbolji strijelac Aston Ville u Premiershipu.

Od fudbala se oprostio 2017. godine nakon što je praktično cijelu sezonu presjedio na klupi i čekao je da mu istekne ugovor.

Oglasi

Svemu su prethodili događaji od godinu ranije. Tokom odmora u Dubaiju ulovljen je sa šišom u ruci, na pripremama se pojavio sa značajnim viškom kilograma, a kap koja je prelila čašu je bila oduzimanje kapitenske trake.

Tokom karijere je imao nekoliko ogromnih ispada. Tako je 2016. godine u noći kada je Villa ispala iz lige otišao na ludu zabavu u London.

Snimljen je u hotelskoj sobi kasko se zabavlja sa dvije djevojke i prijateljem. Tada je osim alkohola koristio poznati plin "smijavac" koji je zabranjen.

Interesantno da se nikada nije ženio, a istovremeno je imao tri ljubavnice koje su bile trudne paralelno što je svakako fascinantno. Trenutno je bez partnerice.

Jedno vrijeme je bio uvezi sa Portiom Smith s kojom je živio u istom stanu, a špekulisalo se da tadašnju djevojku vara sa Elizabeth Wheele.

Portia je bivšem engleskom reprezentativcu rodila kćerkicu, a Elizabeth sina. Druge dvije ljubavnice su se odlučile za abortus.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ono što je posebno zanimljivo da nije tačno poznato koliko Agbonlahor ima djece. Spominje se da je otac najamnje troje djece, ali zvanične potvrde nema.

Nakon odlaska u penziju Agbonlahor s vremena na vrijeme bude angažova kao fudbalski analitičar na određenim britanskim TV stanicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi