Igrač Arsenala objavio fotografiju sa suprugom, ali niko ni slutio nije kakav poster čuva na zidu

Gabriel u centru pažnje

Igrač Arsenala objavio fotografiju sa suprugom, ali niko ni slutio nije kakav poster čuva na zidu

Endin Čaušević

Mikel Arteta ove sezone radi fantastičan posao na klupi Arsenala, a kakav status ima u svlačionici londonskog kluba najbolje je pokazala fotografija defanzivca Gabriela koju je objavio na Instagram storyju i koja je postala glavna tema navijača Topnika.

Arsenal je još uvijek lider na tabeli Premiershipa i navijači se nadaju da će ovaj klub nakon skoro 20 godina čekanja ponovo postati prvak Engleske.

Mnogi su saglasni da Arteta radi fantastičan posao jer atmosfera u ekipi Arsenala odavno nije bila bolja, a sve to najbolje pokazuju i odlični rezultati koje ova ekipa pruža na terenu.

Iako je Španac prošle sezone bio na korak od otkaza na kraju su mu u Arsenalu dali povjerenje i odlučili ga zadržati, te se ispostavilo da su donijeli najbolju moguću odluku.

Arteta je napravio fantastičan tim koji je ove sezone najprijatnije iznenađenje u ligama petice i nalazi se veoma blizu osvajanja titule prvaka Engleske.

Kakav status španski stručnjak ima u svojoj ekipi najbolje je pokazao story kojeg je na Instagramu objavio brazilski defazivac Gabriel.

Oglasi

On je pokazao da tokom reprezentativne pauze ima konačno vremena da bude sa svojom porodicom, te je objavio fotografiju sa suprugom, ali ni slutio nije kakvu reakaciju će sve to izazvati među navijačima Arsenala.

Navijači Arsenala ubijeđeni su da Gabriel kod kuće na zidu ima veliki poster Artete i zbog toga su itekako oduševljeni.

Iako se cijeli poster ne vidi, te se ne vidi lice na istom oni su sigurni da se radi o treneru Arsenala, te su oduševljeni što je defanzivac ovog kluba toliko posvećen klubu za koji igra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 25-godišnji defanzivac na Emirates je stigao na ljeto 2020. godine iz Lillea za 26 miliona eura i pokazao se kao odlično pojačanje.

U dosadašnjem dijelu sezone Gabriel je u dresu londonskog kluba upisao 38 nastupa u svim takmičenjima i uspio je zabiti tri gola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti