Novi žestok udarac za Karioke: Svjetsko prvenstvo je završeno za dvije velike zvijede!

Mogu li sada do naslova?

Novi žestok udarac za Karioke: Svjetsko prvenstvo je završeno za dvije velike zvijede!

Esmer Oštraković

Reprezentacija Brazila sinoć je upisala prvi poraz na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, a bolji od njih je sa 1:0 bio Kamerun.

Iako su Brazilci dominirali tokom svih devedeset minuta, uspjeli su propustiti veliki broj prilika, te su na kraju poraženi.

Jedini gol viđen je u 92. minuti, a strijelac je bio Aboubakar nakon asistencije Mbekeli Ngoma, te je tako ostvarena velika pobjeda za Kamerun.

Uprkos ovom porazu Brazil je završio kao prvoplasirani u grupi sa šest bodova, koliko je imala i drugoplasirana Švicarska.

Svoju utakmicu osmine finala Brazil će igrati u ponedeljak, a protivnik će biti selekcija Južne Koreje koja je na iznenađenje svih pobijedila Portugal prije nekoliko dana.

Nove užasne vijesti stigle su za selektora Brazila nakon jučerašnje utakmice, te je sada jasno da su dva igrača završila svoj nastup na Svjetskom prvenstvu.

Oglasi

Naime, nastup Neymara na utakmici koja se igra u ponedeljak je još uvijek pod znakom pitanja, a sada su stigle informacije o novim povredama.

Tako je Svjetsko prvenstvo završeno za zvijezdu Arsenala, Gabriela Jesusa koji je dobio nezgodan udarac na jučerašnjoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Njegov oporavak će trajati oko mjesec dana, te je za njega nogomet u ovoj godini završen, a to je veliki udarac i za Arsenal.

Osim Gabriela Jesusa, Svjetsko prvenstvo je završeno i za Alexa Tellesa, te ovo pravi velike probleme Brazilu pred naredne utakmice.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Da se razumijemo..po prognozama u NASEM INSTITUTU, Jesusa nece biti bar 3 mjeseca..tako da ima vremena da se oporavi i pocne nastupati u februaru, jer trebat ce im u borbi za TOP 5..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti