Uzbuna na Emiratesu: Real Madrid šalje ponudu za Gabriela Jesusa

Prva želja Ancelottija

Uzbuna na Emiratesu: Real Madrid šalje ponudu za Gabriela Jesusa

E. Oštraković

Real Madrid je i ove sezone jedna od najboljih ekipa, te se očekuje da će osvojiti prvenstvo u Španiji, ali i da će se boriti za titulu u Ligi prvaka.

Ide im sjajno, jer igraju zaista prelijepo, a osim toga i rezultati ne izostaju, te Ancelotti radi sjajan posao na klupi Real Madrida.

Danas su engleski mediji prenijeli informaciju da je Ancelotti pripremio svoje prvo pojačanje za naredno ljeto, a radi se o napadaču Arsenala.

Naime, engleski SUN je prenio vijest da su čelnici Real Madrida spremni da pošalju zvaničnu ponudu za Gabriela Jesusa narednog ljeta.

Spominjao se Gabriel Jesus kao moguće pojačanje Real Madrida i prošlog ljeta, ali je tada izabrao Arsenal koji mu je ponudi sjajne uslove.

Kako prenose engleski mediji, Ancelotti je spremio listu od pet nogometaša u kojima vidi nasljednika za Benzemu, a prvi na listi je Gabriel Jesus.

Jesus je bio jeda od ključnih nogometaša za Arsenalov nevjerovatan start u novoj sezoni, te se od njega očekuje mnogo u narednom periodu.

Postigao je bivši nogometaš Manchester Cityja pet golova u jedanaest utakmica u Premiershipu, a dodao je i četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal se trenutno nalazi na drugom mjestu, odmah iza Manchester Cityja, ali i sad utakmicom manje, te ako danas pobijedi u svojoj utakmici vraća se na prvo mjesto.

Kada je riječ o Real Madridu osim dovođenja Gabriela Jesusa, njihva glavna meta biti će i dovođenje Alphonsa Daviesa iz Bayerna.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
VELIKANI ne saju PONUDE. Oni UZIMAJU STA ZELE iz MANJIH KLUBOVA...tako ce biti i u ovom slucaju.
3 8
durgutajdin
Sta če im on kad imaju viniciusa na lw.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti