Nove muke za Artetu: Gabriel Jesus se povrijedio, pojavila se fotografija sa treninga

Tvrde engleski mediji

Nove muke za Artetu: Gabriel Jesus se povrijedio, pojavila se fotografija sa treninga

Esmer Oštraković

Nakon dosta lijepih vijesti koje su navijači Arsenala dobili u posljednje vrijeme, čini se da nije moglo bez neke loše.

Naime, kako prenose engleski mediji u Arsenalu su jako zabrinuti jer se na treningu u Americi, koji je po našem vremenu održan sinoć, povrijedio Gabriel Jesus.

Topnici su svoje pripreme započeli remijem od 1:1 u utakmici koja je bila zatvorena za javnost. Protivnik je bio Watford.

Nakon toga putovali su u Njemačku gdje su odigrali utakmicu protiv tamošnjeg drugoligaša Nurnberga i opet su odigrali 1:1.

U nedjelju su igrači i stručni štab otputovali na američku turneju gdje će odigrati još tri prijateljske utakmice.

Prvo će večeras odigrati utakmicu protiv MLS All-Stars tima, a nakon toga imaju još utakmice protiv Manchester Uniteda, te Barcelone.

Oglasi

Posljednju pripremnu utakmicu odigrati će protiv Monaca na Emiratesu, ali čini se da će za sve te pripremne utakmice imati problem jer je navodno Gabriel Jesus povrijeđen.

Na Twitteru se pojavila fotografija kako se ukazuje pomoć pored terena jednom od igrača Arsenala za kojeg se vjeruje da je Gabriel Jesus.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da vidimo da li će se Topnici oglasiti i otkriti o kome se radi i da li je uopšte riječ o nekoj težoj povredi.

Engleski mediji tvrde da se radi o Jesusu i da je itekako zabrinuo sve u klubu zbog nove povrede.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi