Gabriel Jesus postaje novi napadač Juventusa?
Foto - EPA

Interes postoji

Gabriel Jesus postaje novi napadač Juventusa?

M. Šljivak

Brazilski napadač Gabriel Jesus (24) mogao bi postati novi napadač Juventusa.

Kako navodi Gazzetta dello Sport, torinski klub želi angažovati novog napadača, a među kandidatima za potpis je 24-godišnji brazilski fudbaler Gabriel Jesus iz Manchester Cityja.

Gazzetta navodi da je City spreman da pošalje na posudbu Jesusa do kraja sezone uz obaveznu kupovinu i takva ideja se sviđa torinskom klubu.

Ipak, on će u Torino stići samo ako klub napusti Cristiano Ronaldo, a Protugalac će sam donijeti odluku o eventualnom odlasku iz kluba.

Gabriel Jesus je već pet godina član Manchester Cityja. Stigao je iz Palmeirasa za 33 miliona eura i u 195 nastupa postigao je 82 gola za Građane.

Treba svakako istaći da se sa Juventusom također povezuju Edin Džeko i Dušan Vlahović i očigledno će u Torinu biti veoma zanimljivo ljeto kada su transferi u pitanju.

Oglasi

"Cristiano će odlučiti o odlasku iz Juventusa"

Odlazak Cristiana Ronalda iz Juventusa česta je tema italijanskih medija u proteklom periodu.

Mediji sa Apenina navode kako novi trener Bianconera Massimiliano Allegri ne vidi Ronalda u svom projektu, a o svemu je govorio ugledni novinar Romeo Agresti, koji je jako blizak timu iz Torina.

On je istakao da se na sastanku između Allegrija i rukovodstva Stare dame govorilo o Ronaldovom odlasku iz kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Tokom sastanka između Allegrija i rukovodstva kluba govorilo se o odlasku Cristiana Ronalda. Portugalac će odlučiti kada i gdje će otići iz Juventusa", saopštio je Agresti.

Portugalsku zvijezdu ugovor sa Juventusom veže do juna naredne godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JuventinoBK
Samo još ovo mi treba
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi