Gabriel Jesus potpisao za Arsenal!

Napustio Manchester City

Gabriel Jesus potpisao za Arsenal! · Zvanično

E. Čaušević

Brazilski napadač Gabriel Jesus danas je zvanično potpisao za Arsenal.

Gabriel Jesus odlučio je da napusti Manchester City nakon što je ovaj klub doveo Erlinga Haalanda, ali je odlučio da ostane u Premiershipu.

Ovaj Brazilac imao je nekoliko zanimljivih ponuda na stolu, ali je na kraju odlučio da karijeru nastavi u Arsenalu.

Arsenal je potvrdio da je Gabriel Jesus novi napadač ovog kluba, te je on sigurno sjajno pojačanje za ekipu Mikela Artete.

Topnici su izdvojili oko 50 miliona eura za ovog napadača koji je već zadužio broj devet u londonskom klubu.

Odlazak Gabriela Jesusa potvrdio je i Manchester City na zvaničnoj stranici, te se klub s Etihada Brazilcu zahvalio na svemu što je dao za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 25-godišnjak u Manchester Cityju igrao je pet sezona, a u Evropu stigao je iz Palmeirasa. Jesus je s Arsenalom potpisao ugovor do ljeta 2027. godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rime_
Stigao za 32mil, osvojio 11 trofeja i otisao za 52mil To necete procitati na hejterskom sa.ba Oni pisu o parama samo kada City trosi.
7 2
Bayern Munchen
Gradi Arsenal jedan mlad i ambiciozan tim
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi