Tek potpisao za Arsenal, a sada se pojavila fotografija na kojoj se vidi da je povrijeđen

Odmah su objasnili o čemu se radi

Tek potpisao za Arsenal, a sada se pojavila fotografija na kojoj se vidi da je povrijeđen

E. Čaušević

Arsenal je prije nekoliko sedmica potvrdio da je Fabio Vieira novi igrač ovog kluba.

Ovaj 22-godišnji veznjak stigao je na Emirates iz Porta, a Arsenal je za njega platio oko 35 miliona eura.

Vieira je potpisao ugovor na četiri sezone, te je zvanično predstavljen kao novo pojačanje. Međutim, engleski mediji objavili su da nije jasno kako je Vieira prošao ljekarske preglede jer je očito bio povrijeđen.

Na društvrenim mrežama se pojavila fotografija kako Vieira pozira s dresom Arsenala, ali mnogi su vidjeli da je na lijevoj nozi imao "zaštitnu čizmu".

Vieira was pictured with a protective boot

Navijači Arsenala su zabrinuti zbog toga jer je Vieira tek stigao u klub i pribojavaju se da bi zbog ove povrede mogao da propusti početak priprema za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, ubrzo nakon toga iz Vieirinog tima saopštili su daje fotografija nešto starija, te da je nastala nakon što je on nastupao za mladu reprezentaciju Portugala i da je tada dobio nezgodan udarac zbog čega je imao malih problema s povredom.

Vieira će biti spreman za početak priprema Arsenala za novu sezone koje će početi naredne sedmice.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi