Gaćinović: Lopta je savršeno pala, možda me krene poslije ovog meča
Trebinjac će sigurno pamtiti meč iz Italije

Postigao sjajan pogodak u pobjedi svog tima

Gaćinović: Lopta je savršeno pala, možda me krene poslije ovog meča

S. Mlaćo

Eintracht Frankfurt slavio je sinoć u Rimu proziv Lazia 2:1.

 Njemački tim tako je grupnu fazu okončao sa stopostotnim učinkom, a prelijep pogodak postigao je član Eintrachta Mijat Gaćinović koji je napravio par prodora, a zatim 'opalio' i prelijepo pogodio.

Gaćinović je nakon meča posebno bio sretan zbog pobjede svog tima.

"Veoma sam sretan što smo ostvarili maksimalan učinak. Tako smo oborili i klupski rekord, to je jedinstven rezultat. Lazio je igrao dobro, moram to priznati", kazao je Gaćinović.

Pogodak iz Italije dugo će pamtiti.

"Nisam često šutirao, ali stvarno je bilo dobro. Lopta mi je savršeno pala na nogu, ko zna možda će poslije ovog pogotka ići još bolje. U svakom slučaju, ne bih imao ništa protiv. Želimo u ovom stilu nastaviti i u Bundesligi, jasan je bio nekadašnji kadetski reprezentativac BiH, trenutno reprezentativac Srbije.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi