Najvatreniji navijači Lazija u manjini na Olimpicu
Foto: Twitter

Slab odaziv domaćih navijača

Najvatreniji navijači Lazija u manjini na Olimpicu

Lazio i Eintracht Frankfurt su već osigurali plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a posljednje kolu grupe H donosi upravu duel ove dvije ekipe na Olimpicu.

U Rim je doputovao veliki broj navijača Eintrachta, a pred sami početak utakmice mogle su se vidjeti gotovo šokantne scene na stadionu Olimpico.

Naime, najvjetrniji navijači Lazija, oni na sjevernoj tribini, bili su u manjini u odnosu na gostujuće navijače na suprotnoj strani stadiona.

Navodno je na Olimpicu 10.000 navijača Eintrachta i 10.000 navijača Lazija na svim tribinama rezervisanim za domaće navijače.

Također, ispred Olimpica se nalazi i oko 5.000 navijača Eintrachta koji nisu mogli ući na stadion, s obzirom da Lazio nije želio ispuniti njihove zahtjeve kada je broj karata za gostujuće navijače u pitanju.

Zaista nevjerovatno slab odaziv navijača Lazija za jednu domaću evropsku utakmicu...

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi