Gagliardini: Pjanić je najbolji vezista u Italiji

Igrač Intera hvalio Malog princa

Gagliardini: Pjanić je najbolji vezista u Italiji

Fudbaleri Juventusa i Intera igrat će derbi Italije u narednom kolu Serije A.

Pun riječi hvale za narednog protivnika bio je Roberto Gagliardini, koji je u Inter stigao u prethodnom prelaznom roku iz Atalante. On smatra da je Juventus najbolja ekipa lige, a posebno je istakao Miralema Pjanića.

"Mislim da možemo ostvariti pozitivan rezultat.Ako stignemo do pobjede, poslat ćemo poruku ostalim timovima da možemo biti među najbolja tri. Bit će to moja prva utakmica protiv Juventusa i siguran sam da će biti veoma teška jer igramo protiv najjače ekipe u ligi. Ipak, idemo po dobar rezultat", rekao je Gagliardini, pa se osvrnuo i na Pjanića.

"Juventus je ostao bez Pogbe, ali stigao je Miralem Pjanić, najbolji vezni fudbaler u Italiji. Miralem je najbolji, ali Juventus ima mnogo kvalitetnih igrača, ne samo njega. Moramo se spremati i za napad i za odbranu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da će Juve i Inter snage odmjeriti 5. februara u Torinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi