Gagro: Momci su mi bili u šoku, ne znam šta mi je s igračem

GOŠK poražen u Čapljini

Gagro: Momci su mi bili u šoku, ne znam šta mi je s igračem

A. Čaušević

GOŠK je izgubio u hercegovačkom derbiju od Čapljine. 

Gosti iz Gabele su na stadionu Bjelave vodili s 0:1, ali su na kraju poraženi rezultatom 2:1.

Trener gostiju Nenad Gagro je kazao kako je možda i prijelomni trenutak utakmice brutalan start nad Emirom Hodžurdom koji nije bio u stanju nastaviti meč. Nakon toga isključen je Ahmed Hasinović.

"Čestitam igračima Čapljine na pobjedi. Svom timu također nemam što zamjeriti, sve ono što smo dogovarali prenijeli smo i na teren ali nismo na kraju imali ni sreće", rekao je Gagro te dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Čovjeka više nismo iskoristili jer su moji momci bili još u šoku nad brutalnim startom na njihovog saigrača pa smo pod tim šokom i primili gol. Takve stvari su izgleda realnost na našim terenima, u ovom trenutku još ne znam šta se dešava s njim".

U narednom kolu GOŠK će biti domaćin Goraždu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi