Pero Pervan: Nadam se da ćemo sutra "odčepiti" i pokazati koliko vrijedimo
Kapetan Čapljinaca optimista je pred sutrašnji derbi sa NK GOŠK

Kapetan HNK Čapljina za SportSport.ba uoči utakmice s NK GOŠK

Pero Pervan: Nadam se da ćemo sutra "odčepiti" i pokazati koliko vrijedimo

Nogometaše HNK Čapljina sutra u okviru 5. kola Prve lige Federacije čeka lokalni derbi s NK GOŠK iz obližnje Gabele.

Čapljinci nakon gostovanja lideru sada dolazi drugoplasirana momčad s ljestvice a timu s Bjelava bodovi u ovom trenutku bili bi od velike važnosti.

Sutra se očekuje tvrda i teška utakmica za oba tima a slična očekivanja ima i Pero Pervan kapetan HNK Čapljina koji je za SportSport.ba najavio sutrašnji derbi.

"Svakako da se sutra nadamo pobjedi" - otpočeo je kapetan Čapljinaca i dodao: -"derbiji su takvi da je teško izdvojiti favorita, ali mi igramo na domaćem terenu pa se nadamo i vjerujemo da možemo doći do pobjede.  Sigurno je to da nas čeka tvrda i teška utakmica kakva se i očekuje od ovakvih susreta a GOŠK je ekipa koja je pokazala dosta u prva 4 kola. Mi još nismo dosegli svoj maksimum, ali iz utakmice u utakmicu to ide na bolje i nadamo se da će ovaj susret biti onaj u kojem ćemo napokon "odčepiti" i pokazati koliko zaista vrijedimo".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Veseli me to i što je ekipa pozitivnog stava glede sutrašnje utakmice, radilo se dosta dobro ovaj tjedan, poštivale se trenerove zamisli tako da je sve sutra na nama samima. Naravno, očekujemo velik broj navijača i dobru podršku tako da se radujemo i pozivamo sve da dođu na stadion Bjelave u 16:30" - rekao je Pero Pervan za SportSport.ba uoči sutrašnje utakmice između HNK Čapljina i NK GOŠK. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi