Galata primila gol u 91., pa u 99. zabila za pobjedu uz četiri crvena!

Ludnica u Turskoj

Galata primila gol u 91., pa u 99. zabila za pobjedu uz četiri crvena!

E. Škorić

Neviđena drama odvijala se u Kayseriju gdje je domaćin uspio u nadoknadi izjednačiti protiv Galatasarayja, koj je na kraju golom u 99. minuti došao do pobjede (3:2).

Kao i obično, u turskim nogometnim utakmicama se viđaju prave drame. U jednoj je takvoj Galatasaray slavio protiv domaćeg Kayserispora s 3:2 uz čak četiri crvena kartona.

Pedro Henrique je u 37. doveo domaće u vodstvo, ali su gosti preko Belhande iz penala i Rayana Babela stigli do preokreta.

Taman su domaći slavili bod kada je Bulut glavom postigao gol za 2:2, a onda duboko u nadoknadi Buyuk zabija za pobjedu Galate.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Na meču su viđena četiri isključena, od čega tri za domaće (Pedro, Bulut i Abdennour), te jedno za goste (Mor).

Top Komentari

DamirT
Al Turci namjestaju za veliku trojku jbt
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi