Emery ga otpisao, ali nije mu dugo trebalo da nađe novi klub

Elneny ide u Tursku?

Emery ga otpisao, ali nije mu dugo trebalo da nađe novi klub

E. Škorić

Unai Emery je ranije potvrdio kako neće ove sezone računati na Mohameda Elnenyja, pa je Egipćanin morao da krene tražiti novi tim.

I, naravno, koliko god sumnjali u kvalitete nekog igrača, činjenica da je član Arsenala dovoljna je da se nađe na meti drugih evropskih timova.

Na kraju je Elneny dobio poziv iz Turske i po svim prilikama će naredne sezone braniti boje tamošnjeg velikana Galatasarayja.

Kako javljau mediji u Turskoj, Elneny je postigao dogovor s Galatom i uskoro će se pridružiti svom novom timu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Otac 27-godišnjaka potvrdio je da njegov sin traži odgovarajuću ponudu da napusti Arsenal u narednom periodu. Galata mu je ponudila 50 posto manje od onoga što je zarađivao u Arsenalu, odnosno 50 hiljada sedmično, ali to mu neće predstavljati problem.

Osim Galate, za Elnenyja je interes pokazao i francuski Bordeaux.

Top Komentari

arsenal_fan_1886
sretno muha, u turskoj manji standard tako da ce ti to biti na istom finansijski... P.S. Gazija je bot. Ovo sto radi je odlicno jer navijace 56senala (sta god mu to znacilo) cini aktivnim
0 5
gAZijAaaaaaa
Idi MAJSTORE, karijera jensuvise kratka, a da ne osvojis TROFEJ..sretno, NE OKRECI SE!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi