O promašaju igrača Porta već pričaju kao o najvećem ikad

Nevjerovatan promašaj Galena

O promašaju igrača Porta već pričaju kao o najvećem ikad

M. Šljivak

Fudbaler Porta Galeno od večeras je vlasnik jednog od najvećih promašaja u fudbalu. Nevjerovatno šta je čovjek promašio u duelu Lige prvaka s Arsenalom.

Porto je imao veliku šansu da dođe u vodstvo protiv Arsenala u 21. minuti susreta. Krivac što nije tako je igrač domaćeg tima Galeno.

On je u prvom trenutku uzdrmao stativu gola Arsenala udarcem s pet metara. lopta mu se potom vratila u noge i kada su svi već vidjeli loptu u mrežu, ovaj 26-godišnjak je zabrljao.

Nekim čudom je s tri metra uspio promašiti kompletan gol. Navijači su ostali u nevjerici, ali i sam brazilski fudbaler kojeg će ovaj promašaj definitivno proganjati.

Mnogi na društvenim mrežama već ovaj promašaj označavaju kao jedan od najvećih koje su vidjeli. Zaista je nevjerovatan.

Oglasi

Pogledajte šta je čovjek uspio promašiti.

Galeno je krilni napadač rođen u Brazilu. Skauti Porta primijetili su ga još kao klinca i kao 18-godišnjak je stigao u Porto 2016. godine.

Međutim, kako nije igrao redovno i kako je išao na posudbe, odlučio je otići u Bragu, da bi se 2022. godine kao formiran igrač vratio u Porto.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ako ovaj detalj odluči dvomeč Porta i Arsenala defnitivno će ga promašaj proganjati čitavog života. Ne viđa se ovako nešto svaki dan.

Porto u grotlu Dragao stadiona traži svoju šansu protiv Arsenala. Bilo kakva pobjeda bila bi idealna za revanš u Londonu i vidjet ćemo šta će se desiti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Dzeko ima bar 5 VECIH PROMASAJA od ovog..
0 1
Krivaja Zavidovići
Najveći promašaj ikad je Ilije Sivonjića u Dinamu jer bi bio gol da on nije dirao loptu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi