Garcia danas dobija otkaz, Spalletti novi trener Rome?
Foto: EPA

Promjena na klupi Rome

Garcia danas dobija otkaz, Spalletti novi trener Rome?

Midhat Šljivak

Rudi Garcia dobiće otkaz na klupi Rome tijekom današnjeg dana, tvrde italijanski mediji.

Francuski stručnjak je već dugo vremena pred otkazom u rimskom klubu, a kap koja je prelila čašu je remi protiv Milana tijekom vikenda.

Izgubio je Garcia podršku rukovodstva Vučice. Odlučeno je da mu se danas uruči otkaz, a novi trener tim s Olimpica biće Luciano Spalletti.

Ovo će za 56-godišnjeg stručnjaka biti povratak na klupu Rome. On je rimski tim vodio u periodu od 2005. do 2009. godine, a osvojio je Kup i Superkup Italije 2006. godine.

Nakon Rome trenirao je Zenit s kojim je osvojio dvije titule prvaka i ruski kup.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Službena potvrda otkaza Garciji i angažovanja Spalettija, trebala bi se dogoditi tijekom dana.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti