Garcia hvali Pjanića: On može sve!

Trener Rome

Garcia hvali Pjanića: On može sve!

Roma je jučer u sklopu 29. kola italijanskog prvenstva savladala Napoli s minimalnih 1:0, a strijelac odlučujućeg pogotka bio je Miralem Pjanić.

Trener Rudi Garcia nakon utakmice imao je razloga za zadovoljstvo, te je u razgovoru za tamošnje medije pohvalio i bosanskohercegovačkog reprezentativca.

"Dajemo uvijek svoj maksimum na terenu, ali nekad jednostavno rezultata nema. Što se tiče Pjanića, on može igrati kao desetka, desno krilo, sve što treba u napadu, kao i u vezi. On može sve", kazao je Garcia, a potom nastavio: 

"Slavili smo protiv Napolija jer smo vjerovali jedni u druge. Moramo imati kontinuitet. Šteta što ranije nismo riješili ovu utakmicu, a imali smo priliku iz kontranapada."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je nakon pobjede nad Napolijem i dalje drugoplasirani tim Serije A sa jednim bodom više od Lazija koji se nalazi na trećem mjestu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.