Garcia: Penal je bio sumnjiv, ali život ide dalje

Roma remizirala protiv Torina

Garcia: Penal je bio sumnjiv, ali život ide dalje

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome remizirali su danas na gostovanju kod Torina (1:1) u okviru 15. kola italijanske Serije A.

Trener Rome Rudi Garcia nakon utakmice kazao je da njegova ekipa nije odigrala onako kako je on očekivao.

"Penal je bio sumnjiv, ali i naša krivica je što nismo ostvarili pobjedu. Pogledao sam snimak i siguran sam da je Manolas imao čist start. Nesretno smo izgubili dva boda danas, ali moramo se fokusirati na naredne utakmice", rekao je Garcia.

Francuski stručnjak dodao je da su igrači bili razočarani zbog konačnog rezultata u današnjoj utakmici protiv Torina.

"Naravno da su razočarani, i ja sam isto. Ipak, moramo dokazati da smo tim i da ćemo se vratiti u formu. Očekuje nas utakmica protiv BATE Borisova i moramo slaviti u toj utakmici", dodao je Garcia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedini gol za Romu danas je postigao Miralem Pjanić. Problemi za Garciju nastavili su se i u današnjoj utakmici jer se nakon 25. minuta igre ponovo povrijedio Gervinho.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.