Garcia: Totti se vraća u januaru

Dobre vijesti za navijače rimske ekipe

Garcia: Totti se vraća u januaru

Endin Čaušević

Trener Rome Rudi Garcia izjavio je da će se kapiten rimske ekipe Francesco Totti u januaru vratiti na teren.

Kapiten Vučice povrijedio je koljeno krajem septembra u utakmici protiv Carpija, a prošle sedmice vratio se treninzima sa ekipom.

"Počeo je trenirati sa ostatkom ekipe. Njegov povratak na teren očekujem početkom januara i radujemo se svi tome. Nalazimo se u lošoj formi i vjerujem da će povratak Tottija promijeniti atmosferu u ekipi", rekao je Garcia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Frrancuski stručnjak nalazi se na udaru navijača koji su nezadovoljni igrama ovog kluba. Italijanski mediji špekulišu da bi čelnici Vučice uskoro mogli naći zamjenu za Rudija Garciju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.