Garcia: Za mene je ovo najsretniji poraz u karijeri

Lyon izbacio Juventus iz Lige prvaka

Garcia: Za mene je ovo najsretniji poraz u karijeri

E. Čaušević

Fudbaleri Lyona sinoć su napravili veliko iznenađenje jer su uspjeli izbaciti Juventus u osmini finala Lige prvaka.

Francuski klub se tako plasirao u četvrtfinale Lige prvaka koje se već naredne sedmice igra u Lisabonu. Iako su sinoć poraženi sa 2:1 zbog gola u gostima uspjeli su da se plasiraju dalje.

Sigurno da je za Juventus ovo težak udarac jer im je Liga prvaka bila prioritet ove sezone, ali su ispali već u osmini finala.

Trener gostujućeg tima Rudi Garcia nije krio da je ovo vjerovatno najsretniji trenutak u njegovoj trenerskoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ovo je jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri jer smo izbacili Juventus, a to nije lako. Ekipa je ispoštovala sve ono što smo dogovorili i uspjeli smo nekako da prođemo iako niko nije vjerovao u nas. Poznajem ovaj stadion jer sam igrao ovdje s Romom i znao sam šta nas čeka. Ali, mogu reći da je ovo za mene najsretniji poraz u karijeri", poručio je Garcia.

Top Komentari

user1590671591
Ali ce vas City rasut
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti