Odavno niko nije ponizio Balea kao Diego Simeone prije nekoliko dana

Čelnici kluba su pristali, ali...

Odavno niko nije ponizio Balea kao Diego Simeone prije nekoliko dana

Endin Čaušević

Gareth Bale narednog mjeseca će napustiti Real Madrid nakon što mu istekne ugovor.

Bale se prošle godine nije naigrao u kraljevskom klubu i bilo je jasno da obje strane jedva čekaju da ugovor istekne, te da Velšanin sreću potraži u nekom drugom klubu.

Njegov agent potvrdio je nedavno da Bale ima veliku želju da ostane u Španiji jer se tu njegovoj porodici itekako sviđa, te da će klubovi iz La Lige imati prednost u odnosu na ostale ponude.

Madridski AS objavio je jutros da je Baleov agent već odavno krenuo u akciju i pokušava svim silama pronaći Baleu novi klub u Španiji, a naravno cilj je da to bude neka ekipa iz vrha tabele.

Kako je AS objavio njegov agent je prije nekoliko dana kontaktirao čelnike Atletico Madrida i ponudio je Balea, te su oni pokazali interes da dovedu Velšanina na Wanda Metropolitano.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, sve je propalo u vodu kada su saopštili Diegu Simeoneu da imaju priliku da dovedu Balea, ali je on jasno poručio da to ne želi i da Velšanin nije potreban njegovoj ekipi.

Navodno, Bale nema ništa protiv ni da ide u Sevillu, a ukoliko ne pronađe klub u Španiji onda će se najvjerovatnije vratiti u engleski Premiership.

Top Komentari

RuthlessDyni
Šta je tu poniženje? Čovjek samo rekao da im sad ne treba, Atlerco ima puno napadača u ekipi i ne želi da ih gomila.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi